Gràcies! Gracias! Grazas! Eskerrik asko! Dankon!

Gràcies!

Gracias!
Grazas!
Eskerrik asko!
Dankon!
...

A les més de 500 persones que es van sumar a la 1a. vaga digital (blackout) de webs / sites / blogs ... coincidint amb el #22M # SOSedu22M, jornada històrica de vaga i mobilització de tots els sectors i etapes educatives, des d’educació infantil a universitat, i en totes les comunitats autònomes.

L'experiència ha estat molt positiva. Hem après a coordinar-nos en l'acció 2.0, ia resoldre molts dels problemes tecnològics per fer el blackout. I seguirem creixent, arribant a més persones, més sectors i més plataformes. Experimentant noves i més àmplies formes de protesta digitals. I buscant noves solucions tecnològiques per a més CMS i sites.


A l@s más de 500 personas que se sumaron la primera huelga digital (blackout) de webs/sites/blogs... coincidiendo con el #22M #SOSedu22M, jornada histórica de huelga y movilización de todos los sectores y etapas educativas, desde educación infantil a universidad, y en todas las comunidades autónomas.

La experiencia ha sido muy positiva. Hemos aprendido a coordinarnos en la acción 2.0, y a resolver muchos de los problemas tecnológicos para hacer el blackout. Y seguiremos creciendo, llegando a más personas y sectores. Experimentando nuevas y más amplias formas de protesta digitales. Y buscando nuevas soluciones para la mayoría de  las plataformas.






#SOSedu22M Blackout  #22M